Volgers

maandag 3 maart 2014

Stanley en Springtime Spunky

Vandaag zijn er weer twee nieuwe digisets verschenen bij Beccy's Place
Eentje met Stanley

En eentje met Spunky, ook in lentesfeer :

Ik heb de volgende creaties ermee gemaakt : 
Met Stanley een tag als kadolabel :


Het papier is van een blok dat ik pas heb gekocht, leuke vrolijke kleurtjes.

De bloempjes van deze digiset heb ik verwerkt op een plantenstokje; ik had nog zaad liggen van Zinnia's dat ik vorig jaar zelf van de bloemetjes had afgehaald. Ik wil het eens proberen of het me lukt om die te kweken.
De foto is van een paar weken geleden, en inderdaad er komt al wat uit nu. Dus ik ben benieuwd.Met Spunky heb ik dit kaartje gemaakt. Het papier is ook van een blok wat ik pas had gekocht. De felle kleuren van het papier en de dansende Spunky gaven mij het idee om er een Partykaart van te maken.Lieve blogvriendinnen,
Het is dat Beccy haar digisets altijd ruim van te voren naar mij doorzend, zodat ik de kaartjes al enige tijd afhad. Ik zend de foto's dan ook altijd ruim voor de digiset uitkomt naar haar op.
Misschien is het jullie al opgevallen dat ik al enige dagen niet meer gekeken heb op jullie blogs, en dus ook niet heb gereageerd op jullie creaties. Sorry hiervoor, maar de reden is dat er iets is gebeurd in de familie, en ik momenteel mijn prioriteiten elders heb. Ik probeer af en toe mijn zinnen eens te verzetten en probeer dan een kaartje te maken, maar ik kan me er echt niet op concentreren. 
Een paar van mijn beste creamaatjes heb ik via een privéberichtje verteld wat er is gebeurd, maar ik wil dit niet openbaar op mijn blog vertellen. Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben.

Misschien dat ik over een tijdje weer wel eens op jullie blogs kijk maar ik kan niets beloven.

Alvast dank voor jullie reacties.
Lieve groetjes,
Karin.
4 opmerkingen:

 1. Hoi Karin,

  Je hebt weer mooie creaties gemaakt met de Beccy stamps.
  Gelukkig had je de kaarten al goed op tijd af, want nu zou het er niet van komen.
  Helemaal niet erg hoor dat je niet op de blogs geraakt, neem maar rustig je tijd, er zijn belangrijkere dingen.
  Sterkte.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte Karin, en dat gaat zeker voor hoor, dus neem de tijd die je nodig hebt. Je kaartjes zijn weer schitterend.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Karin,

  Prachtige kaartjes. Het is niet erg, hoor dat je even geen tijd hebt om de blogs te bekijken. Soms zijn er belangrijke zaken en die moet je zeker prioriteit geven. Veel sterkte Karin.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte, Karin. En je hoef ook niet alles te vertellen. Denk maar aan je zelf en je familie. Dat is veel belangrijker. Schitterende kaarten. Mooie kleuren en details en een hele leuke digi's.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen