Volgers

maandag 10 maart 2014

kleurtjes

Ik heb vorige week zomaar tussendoor even wat geknoeid met inkt. Ik had eind februari bij de snuffelmiddag van Creapaleis gekeken bij een workshop waar ze ook zoiets deden en dacht dat wil ik ook eens uitproberen. Daarna een kaartje ermee gemaakt en voila :
 De achtergrond is dus gestempeld, daarna nog eens erover met een 'oude' embossingmal die ik nooit meer gebruik, ik vond het resultaat wel geinig. Een klein stempeltje erop, de hoekjes zijn Creatables van Marianne Design LR 0285 ( pas gekocht ). De digi is een leukje van Sliekje . 

Ik zag dat bij Dutch Card Lovers er momenteel een Challenge is knoei, spat, veeg met inkt of een anders vloeistof,  en wil met dit kaartje eraan meedoen.

Hartelijk dank voor jullie lieve reacties. Het was vorige week een spannende week voor ons maar nu zijn de berichten gelukkig hoopvol voor onze familie. Dat geeft een mens weer moed.

Groetjes,
Karin.

8 opmerkingen:

  1. Schitterende kaart.Heel mooi gemaakt.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een leuk geheel geworden!
    Groetjes, Trees

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hI kARIN hope all has settled down now at home..your card is adorable and cute...take care.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi kaartje! bedankt voor het meedoen met de DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lekker kleurrijk kaartje Karin

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het goed gelukt je kaartje Karin, supermooi is die geworden. En wat fijn om te lezen dat er hoopvolle berichten zijn, daar ben ik heel blij om.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen